Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Lassi Valtonen

110804_LASSI_04_336

Lassi Valtosen debyyttialbumi kantaa nimeä Kukin tyylillään ja se ilmestyi 26.10.2011. Tuottajana toimi Matti Mikkola (Tehosekotin, Laura Närhi jne.) Kappaleita levylle tekivät Matti Johannes Koivu, Topi Saha, Marko Haavisto sekä tuottaja Matti Mikkola yhdessä Street Cobran ja Asan kanssa. Lassi coveroi levyllään myös Pelle Miljoonan kappaleen Nuoriso sairastaa syöpää.

Ensimmäinen single Vanhanaikainen jaettiin kaikille radioille syyskuun alussa. Toisena singlenä julkaistiin levyn rivakka aloituskappale Tuhkaa ja hiekkaa. Albumilta julkaistaan joulukuun alussa myös kolmas single, huikean kaunis Pispala. Kaikille kappaleille on myös tehty näyttävät musiikkivideot. Kukin tyylillään -albumi on menestynyt upeasti Suomen virallisella albumilistalla sekä latauslistalla ja useat tv- ja radioesiintymiset ovat entisestään kasvattaneet kuhinaa tämän nuoren taiteilijan ympärillä.

”Albumin musiikki tulee olemaan aika rauhallista akustispainotteista folkkia, etten sanois. Lauluja rakkaudesta ja elämästä”, albumin teosta innoissaan oleva Lassi kuvailee.

Lassi Valtonen keräsi huikean fanijoukon Idols-kisan aikana, ja hänen Facebook–yhteisössään on jo yli 63 000 jäsentä. (www.facebook.com/LassiValtonen)

Lassi aloittaa keikkailun yhtyeensä kanssa joulukuun puolivälissä minikiertueella. Myös keväästä on tulossa kiireinen – keikat myydään nyt!

KEIKKAMYYNTI

Mikko Varjamo
Puh. +358 40 843 3169
etunimi.sukunimi(a)sonymusic.com

Lähetä tarjouspyyntö

Lisäinfo

Kotisivu

Pressikuvat

Katso kuvat

Tekniset riderit

Avaa.pdf