Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Ipanapa

Ipanapa_3

Ipanapa on tunnettu laadukkaana ja rakastettuna koko perheen musiikkia tuottavana levymerkkinä. Ipanapa Records on julkaissut kaiken kaikkiaan kahdeksan levyä, joista Ipanapa 1, 2 ja nyt julkaistava 3 ovat sarjan veturit. Sekä Ipanapa 1 ja nyt myös Ipanapa 2 ovat myyneet platinaa! Vuonna 2009 julkaistu Ipanapa Liikenteessä tuotti varoja Liikenneturvan hyväksi. Samana vuonna Ipanapa Iltalaulut voitti Vuoden Lastenlevyn Emma-palkinnon. Muita Ipanapa Recordsin julkaisuja ovat Ipanapa Talvilaulut, Paukkumaissin Popkornitorni ja Huhuu, kuu sekä Jussi-patsaalla palkitun Risto Räppääjä-elokuvan soundtrack. Kaikenkaikkiaan Ipanapa-levyjä on myyty Suomessa huikeat yli 100.000 kappaletta.

Ipanapan kaikki legendaariset suosikkikappaleet sisältävä tuplakokoelma julkaistiin 17.10.2011 ja se myi heti julkaisupäivänään kultalevyyn oikeuttavan 10.000 kappaleen määrän. Levy sisältää 26 vanhaa klassikkoa, sekä neljä uutta kappaletta esittäjinään Haloo Helsinki!, Uusi Fantasia featuring Freeman, Petra ja yllätysnimenä huippukokki Jyrki Sukula.

Ipanapalla on myös oma orkesteri, joka keikkailee ympäri Suomea solisteinaan tunnettuja Ipanapa-artisteja. Viime elokuussa Ipanapa-orkesteri esiintyi Helsingin Juhlaviikkojen yhteydessä Huvilateltassa. Konsertti oli kaikkien aikojen nopeiten loppuunmyyty Huvilateltta-konsertti. Lavalla nähtiin mm. Herra Hevisaurus, Anna Puu, Hanna Pakarinen ja Pariisin Kevät.

Ipanapa-keikka ei ole pelkkä konsertti vaan ainutlaatuinen, koko perheelle suunnattu elämys, joka sisältää taidokkaasti käsikirjoitetun lastennäytelmän. Solistien lisäksi lavalla nähdään Ipanapa-levyiltä tuttuja hahmoja kahden näyttelijän voimin, joiden vauhdikas seikkailu tempaa mukaansa niin lapset kuin heidän vanhempansakin. Nyt uuden kokoelman voimin Ipanapa lähtee entistä ehompana kiertueelle tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä – koko perheelle.

Keikkamyynti

Heli Hannula
Puh. +358 50 330 4181
etunimi.sukunimi(a)sonymusic.com

Lähetä tarjouspyyntö

Lisäinfo

kotisivut www.ipanapa.fi
levy-yhtiö www.sonymusic.fi

Pressikuvat

Katso kuvat

Tekniset riderit

Avaa .pdf