Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Teleks mukana Syöpäjärjestöjen ”Enemmän synttäreitä” -kampanjassa

Teleks on mukana Syöpäjärjestöjen Enemmän synttäreitä -kampanjassa. He esittävät hauskan kappaleen Enemmän syntymäpäiviä. Kappaleesta on tehty musiikkivideo ja myöskin artistihaastattelu.

Nuo molemmat ovat näkyvissä Youtubessa ja kampanjasivustolla.

 Enemmän synttäreitä on Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen kampanja. Tavoitteena on saada ihmiset tiedostamaan, että syöpäriskiin todellakin voi vaikuttaa omilla arkipäiväisillä valinnoilla ja siten saada enemmän syntymäpäiviä.

Perinteiset syntymäpäivät laulut alkavat olla jo kuluneita, joten tähän tarpeeseen olemme pyytäneet suomalaisia artisteja vastaamaan tekemällä uudenlaisia onnittelulauluja. Nuo laulut soivat Radio Novan Konttori-ohjelmassa syksyn aikana. Sivustolla  enemmänsynttäreitä.fi  voi ilmoittaa  ystävän onniteltavaksi radioon, jolloin hänelle soitetaan onnittelulaulu.

 

Kommentit