Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

ELONKERJUU JULKAISEE ENSIMMÄISEN ALBUMINSA, ILON PIRSTALEET, 21. SYYSKUUTA

Elonkerjuu julkaisee debyyttialbuminsa Ilon pirstaleet perjantaina 21. syyskuuta. Siitä reilun viikon päästä yhtye starttaa Lapualta julkaisukiertueen, joka kestää koko loppuvuoden. ”Uusi levy on Elonkerjuuta vahvimmillaan. Rouheaa herkkyyttä, koskettavaa kovuutta, tuuheaa hyvän tuulen tuojaa.”, kuvailee yhtyeen kitaristi Simo Ralli, johon uusi laulaja Juha Lagström lisää: ”Levyllä liikutaan iloista murheisiin, kaipuusta kohtaamisiin, muistoista tähän hetkeen, ja toisinpäin. Kokonaisuus, jossa on uskallusta tehdä asiat välillä pienesti ja herkästi, ja välillä vedetään niin että tyrät rytkyy. Toivon mukaan levy nostattaa ihokarvat pystyyn.”

”Ilon pirstaleet sisältää kappaleita, joiden kertosäkeitä voi hoilata suu korvis kesäfestivaaleilla porukalla kuoros pikku simoos, mutta myös niitä kappaleita, joita pitää kuunnella yksin piilos pimiäs kammaris, ettei kukaan vaan näe kuinka aikuunen mies itköö jonku kappalehen takia niin kuin piänet kersat…ja vielä selevinpäin.”, Lagström kuvailee ja kiteyttää ”Tuntuu hyvältä, että asiat on tehty niin kuin on tuntunut oikelta, eikä niin kuin on kuviteltu, että meidän pitäis muiden mielestä tehdä. ”

Elonkerjuun ensimmäinen single, Viistäköön siipeni maata, on saanut hienon vastaanoton radioiden sekä fanien keskuudessa. Kappale nousi heti ilmestyttyään iTunesin ykköseksi, Radio Novan Top 200 juhannuslistalla se äänestettiin sijalle kaksi ja pitää Iskelmäradion ykkössijaa jo kuudetta viikkoa peräkkäin. Katso video täältä.

Toinen single on nimeltään Surun ja ilon kaupunki ja se julkaistaan download-kaupoissa perjantaina 17. elokuuta. Kappaleesta kuvattiin alkuviikolla video.

Elonkerjuun ensimmäinen TV-esiintyminen tapahtuu Kummien Elämä lapselle-konsertissa 12.9.

Kommentit