Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

JANNIKA B:LTÄ LISÄÄ UUTTA MUSIIKKIA

Jannika B:n syksyllä ilmestyvän debyyttialbumin toinen single, Hulluksi onnesta, on ilmestynyt. Kappale on ensimmäinen sinkkujulkaisu Jannika B:n oman ONA-levymerkin alta. Sen on säveltänyt Lolene Everett & Elias Kapari ja sanat ovat Jannika B:n käsialaa.

”Hulluksi onnesta on onnellinen jatkumo Onnenpäivä -singlelleni! Se on itselleni todella tärkeä biisi ja siihen kiteytyy ajatus siitä, kuinka me ihmiset monesti sekoamme pelosta menettää jotain meille todella tärkeätä sen sijaan, että nauttisimme siitä”, Jannika B kuvailee.

Jannika B solmi alkuvuodesta mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2012 Jannika B:n oman Ona -levymerkin kautta ja samalla Jannika B starttaa keikkakiertueen. 

Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin (mm. Deep Insigth, Superscar) ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen (mm. Leena Ihmemaassa,  Annika Eklund) kanssa. Artisti on lähtenyt omin voimin liikkeelle, kerännyt tiimin ympärilleen ja päättänyt toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. “Levy-yhtiötä en edes  havitellut, vaan ajattelin paketoida koko jutun omannäköiseksi ja julkaista sen itse. Menestyksen myötä huomasin kuitenkin tarvitsevani isomman tiimin ympärilleni. Yhteinen sävel löytyi Sony Musicin kanssa, jossa motivaatio tehdä töitä yhteisen päämäärän eteen on vahva,  Jannika B kertoo.

 Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta Onnenpäivä –singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä Onnenpäivä -sinkullaan jo mm. YleX:n ja NRJ:n soittoon. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Kommentit