Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

PMMP ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI!

Kuudennen albuminsa maanantaina julkaissut PMMP nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi. Rakkaudesta myi kahdessa päivässä reilusti kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 15 000 kappaletta. Rakkaudesta nousi maanantaina myös iTunesin ykköseksi ja on pysynyt kärkipaikalla siitä saakka.

Albumin tuottajana toimi tuttuun tapaan Jori Sjöroos, joka on myös säveltänyt levyn kaikki kappaleet. Sanoituksista vastaa Paula Vesala. Levyn toinen single Rakkaalleni julkaistiin myös maanantaina.

PMMP keikkailee tiiviisti koko kesän ajan. Levynjulkaisukeikka järjestettiin maanantaina Loimaan torilla, jonne saapui huikeat kolme tuhatta ihmistä. Yhtye esiintyy nyt perjantaina Kalajoen Viihdekeskus Merisärkässä ja lauantaina PMMP nousee Seinäjoen Provinssirockin päälavalle. Ensi viikon tiistaina yhtye musisoi akustisesti Helsingin Levykauppa ÄXssä.

PMMP:n edellinen pitkäsoitto Veden varaan julkaistiin maaliskuussa 2009. Yhtye on palkittu yhdeksällä Emma-patsaalla ja heidän levyjä on myyty yhteensä 350 000 kappaletta.

Kommentit