Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

TIMI LEXIKON HAASTAA KESÄHITTIEHDOKKAAT UUDELLA SINGLELLÄÄN

Savolainen rap-artisti Timi Lexikon julkaisee toisen singlen vielä nimeämättömältä toiselta albumiltaan. Tää kesä on tämän viikon kuunneltavissa exclusiivisesti Spotifyssä ja ilmestyy kaikkiin digikauppoihin 11.6.

Maaliskuussa julkaistu Moon kuu oli ensimmäinen tuore kappale työn alla olevalta pitkäsoitolta. Timi Lexikon keikkailee kesällä mm. Kuopion Plantaasi12 festivaaleilla sekä Himoksen Pipefesteillä.

Räpistä, r&b:stä, popista ja elektronisesta musiikista vaikutteita ottava Timi Lexikon on keskivertoa monipuolisempi räppäri. Reivaa ja Huasteleppa levveemmin kappaleista tunnetulle Vähät valitan -debyyttialbumille on nyt tekeillä seuraaja, joka tulee haastamaan kuulijansa sekä venyttämään rajoja kulahtaneelta käsitteeltä ’suomiräppi’.

Basso-lehden kannessa jo vuonna 2009 esiintynyt Timi Lexikon on pitkän linjan musiikintekijä. Hänen ensimmäinen soolomixtape julkaistiin jo 2006. Vuonna 2010 julkaistun debyyttialbumin ensisingle Reivaa nousi mm. YleX:n soittolistalle ja kesähittiäänestyksiin. Sekä Reivaa, että kotiseuturakkaudesta kertovan Huasteleppa levveemmin musiikkivideot ovat molemmat keränneet yli 100 000 katselukertaa YouTubessa.

Timi Lexikon on tunnettu myös erittäin energisistä live-esiintymisistään. Sekä suu että jalat liikkuvat hämmästyttävän nopeasti, eikä yleisökään pääse kärsimään kylmästä kun tämä savolaisräppäri päästetään lavalle.

Kommentit