Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

THE WRECKING QUEENS TARJOILEE KANSALLE MISUBIITTIÄ

twq.jpgOmin sanoin musiikkiaan misubiitiksi kuvaileva The Wrecking Queens julkaisee debyyttialbuminsa Embrace The Fall 13. huhtikuuta.  Levyn on tuottanut Jyrki Tuovinen (mm. Apulanta). Albumin ensimmäinen single on nimeltään Middle and Between.

Helsinkiläinen neljän naisen muodostama rockyhtye The Wrecking Queens perustettiin vuonna 2004. Ensimmäinen keikka oli täpötäydessä Stella Star –klubissa vuonna 2005. Bändi osallistui Ääni ja vimma –kisaan vuonna 2006 ja tuli kolmannelle sijalle.  The Wrecking Queens osallistui vuonna 2007 Rumban, iTunesin ja Coca Colan järjestämään Take Off- tapahtumaan ja sai samana vuonna levytyssopimus Elements Musicin kanssa. Loppuvuonna 2007 he julkaisivat EP:n nimeltä ”Take Me Home”. Samana vuonna bändi heitti kolme NRJ In the Park -konserttia.

Kommentit