Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Mannan kolmannelle albumille huipputuottaja Alain Johannes

manna.jpgMuusikko Manna lähtee työstämään kolmatta pitkäsoittoaan Los Angelesiin huipputuottaja-kitaristi Alain Johannesin kanssa toukokuussa.  Johannesin meriittilista on huikea ja hän on tunnettu mm. Queens Of The Stone Agen, Chris Cornellin, Arctic Monkeysin, No Doubtin, Mark Laneganin ja Desert Sessionsin albumeiden takaa. Mannan kolmas, vielä nimeämätön, albumi julkaistaan 14. syyskuuta Suomessa Sony Musicin kautta. Tulevan albumin ensimmäinen single ilmestyy toukokuussa.

Manna esiintyy toukokuun alussa Hollywoodin Musexpo 2011 showcasessa – ja jää samalla nauhoittamaan tulevaa albumiaan Alain Johannesin studiolle.

Ahkerasti Eurooppaa kiertänyt Manna lämmitteli viime vuonna mm. Musea sekä Melissa Auf Der Mauria Englannissa ja pohjoismaissa. Viime vuonna Manna esiintyi myös Euroopan suurimmissa showcase-tapahtumissa; Eurosonicissa, By:Larmissa sekä arvostetun musiikkilehti NME:n klubilla. Manna yhdistää musiikkiinsa elementtejä vaihtoehtoisesta rockista mystisiin popmelodioihin sekä orgaanisempaan ilmaisuun, luoden siten yksilöllisen ja voimakkaan soundin. Hän on saanut edellisen albumin tiimoilta kehuja myös ulkomailta, erityisesti brittiläiseltä musiikkimedialta.

Muusikko Manna eli Mariam Jäntti julkaisi debyyttialbuminsa, Sister, vuonna 2007. Toinen pitkäsoitto Songs of Hope and Desire ilmestyi vuonna 2009, ja oli arvostelumenestys niin Englannissa kuin Suomessakin keräten mm: Emma-ehdokkuuden Kriitikkojen valinta -kategoriassa.
 
Kolmas albumi ilmestyy 14. syyskuuta Suomessa Sony Musicin kautta.

Kommentit