Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Magenta Skycoden odotettu albumi Relief ilmestyy 20. lokakuuta

magenta.jpgMagenta Skycode julkaisee vihdoinkin jatkoa 2006 ilmestyneelle IIIII:lle, kun uusi albumi Relief näkee päivänvalon. Myös PMMP:n luottotuottajana tunnetun Jori Sjöroosin luotsaama Magenta Skycode herätti median mielenkiinnon debyyttialbumillaan ja nosti yleisön sekä kriitikoiden odotukset seuraavaa pitkäsoittoa kohtaan. Albumin tuotannosta vastaa itse Sjöroos. Ensimmäinen singlejulkaisu albumilta on kappale The Simple Pleasures.

”Verkkainen julkaisutahti on antanut musiikille tilaa kasvaa ja kehittyä, tästä seurauksena on useampiin suuntiin kurottava äänimaailma”, kertoo Jori Sjöroos. Avarampi soundi saattaa olla seurausta albumin äänityspaikasta, jona toimi Sjöroosin peräti 140 vuotta vanhan hirsitalon ullakko.

Magenta Skycoden virallinen levyn julkaisukeikka on Turun Klubilla 3. marraskuuta. Helsingissä Relief-albumia julkistetaan Kuudennella linjalla 5. marraskuuta.

Kommentit