Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Lordi loi nahkansa

lordi.jpgYhtye uudistuu syyskuussa julkaistavan Babez for Breakfast –levynsä myötä myös ulkoisesti, kuten heillä on tapana aina uuden levyn julkaisun aikaan. Tällä kertaa Lordin tyylissä on mukana ripaus uuden levyn musiikkia eli kultaista 80-lukua. 

Pukujen pääarkkitehti Mr. Lordi kuvailee uusia asuja seuraavasti: ”Uudet maskit ovat ilkeämmät kuin aiemmin. Puvut ovat myös entistä värikkäämmät. Niissä on jotakin vanhaa, paljon uutta, lainattua ja sinistäkin löytyy. Amen on palannut Deadache-levyltä ensimmäisen levymme Get Heavyn aikoihin ja Awa on läpikäynyt nykyään niin muodikkaan nuorennusleikkauksen. Kita on puolestaan retrospektiivi itsestään ja Ox eläimellistynyt entisestäänkin. Itse olen tuonut käärmeitä mukanani!”

Uudet asut ovat nähtävissä Lordin Facebook-sivustolla: http://www.facebook.com/pages/Lordi/13649790396

Lordin viides studioalbumi  Babez For Breakfast julkaistaan 15. päivänä syyskuuta, 2010 Euroopassa ja USA:ssa ja 27.  päivänä lokakuuta Japanissa. Levy äänitettiin country-musiikin mekassa Nashvillessä Yhdysvalloissa  arvostetun tuottajan Michael Wagenerin johdolla. Wagener on yksi maailman merkittävimpiä levytuottajia, joka on tuottanut mm. Ozzy Osbournen, Alice Cooperin ja Janet Jacksonin levyjä ja miksannut Metallican Master of Puppets –albumin.

Levyn ensimmäinen single This Is Heavy Metal julkaistaan 9. päivänä elokuuta, 2010.

Kommentit