Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

PARIISIN KEVÄT edustukseemme!

pariisin.jpgPariisin Kevät julkaisi debyyttialbuminsa Meteoriitti, helmikuussa 2008. Albumi herätti hittien myötä kovaa kysyntää myös keikoille mutta suuresta suosiosta huolimatta tätä Arto Tuunelan ”yhden miehen kollektiivia” ei nähty esiintymislavoilla. Albumin sinkkujulkaisut Samoilla raiteilla ja Pikku Huopalahti, sisältävä Meteoriitti -albumi listattiin vuoden 2008 parhaiden albumien joukkoon ja oli ehdokkaana vuoden 2009 Emma-gaalassa Vuoden Debyyttialbumi -sarjassa.

Pariisin Kevään odotettu toinen albumi ilmestyy 12.5.2010. Albumin ensimminen single Invisible Man on juuri julkaistu.

Fanien pitkäaikainen odotus palkitaan kesällä 2010.

Uuden albumin myötä Pariisin Kevät kasvaa kesän aikana myös livebändiksi, jonka ensiesiintyminen tapahtuu la 17.7.2010 Joensuun Ilosaarirockissa. Loppukesän kuluessa Pariisin Kevät keikkailee satunnaisesti ja syksyllä syys-lokakuussa on vuorossa tiivis klubikiertue joka vie yhtyeen keikoille ympäri Suomea.

Pariisin Kevät -keikat myy Matti Kaunisvesi 050-5941858, matti.kaunisvesi@sonymusic.com

Kommentit