Katso: Tulevat keikat Helsingissä ›

Koop Arponen esittää Roosa nauha -biisin 15.10. Lontoossa

koop.jpg Koopin Roosa nauha -biisi on saanut kansainvälistä huomiota. Vuoden 2009 Roosa nauha -artisti Koop Arponen on kutsuttu esiintymään Samsungin euroopanlaajuiseen Roosa nauha -gaalaan Lontooseen. Samsung järjestää Lontoossa 15.10. Roosa nauha -hyväntekeväisyysgaalan, jolla kerätään varoja rintasyövän tutkimukseen. Parinsadan hengen vierasjoukkoon kuuluu hyväntekeväisyysjärjestöjen edustajia, kampanjan suojelijoita, lehdistöä, julkkiksia ja muita VIP-vieraita. Samsungin Suomessa toteuttama Roosa nauha -kampanja on huomioitu kansainvälisesti ja Koop on kutsuttu esittämään I Love It When I See You Smile -singlensä gaalaan. Koopin lisäksi gaalassa esiintyy walesilainen mezzosopraano Katherine Jenkins, joka on palkittu kahdesti Classical Brit Awardsilla. Jenkins on myös ensimmäinen klassisen musiikin artisti, jonka kaksi levyä ovat olleet saman vuoden sisällä listaykkösiä.

Kommentit